Tanácsok robogó vásárláshoz

Elege van a tömegközlekedésből? Úgy döntött, hogy végre a maga ura lesz az utakon és kétkerekűre vált? Ha megszületett a döntés és a robogó tulajdonosok népes táborát szeretné gyarapítani, még a nagy döntés előtt érdemes számba venni néhány fontos szempontot, hogy biztosan jól válasszon. Melyek azok a dolgok, melyekre figyelni kell robogó vásárláskor?

  • Először is érdemes egy már jól bevált robogó márka termékét választani, hiszen a későbbiekben így nemokoz majd gondot az esetleges alkatrész utánpótlás.
  • A vízhűtéses és léghűtéses robogó motoroknak egyaránt megvannak az előnyei, hátrányai. A vízhűtéses technológiája fejlettebb és nagyobb a teljesítménye, viszont a javíttatása több pénzbe kerül. A léghűtéses kevésbé karbantartás igényes, de kevesebbet is tud.
  • Ehhez hasonlóan a kétütemű motor felépítése egyszerűbb, de a négyütemű halkabb, környezetkímélőbb, viszont bonyolultabb a szerelése.
  • A hazai útviszonyokat figyelembe véve érdemes nagyobb kerekű modellt választani, hogy jobban bírja a viszontagságokat.

Ha ezeket eldöntöttük, az esztétikum és az extrák már pénztárcánk függvényében választhatók.

 

 

 

 

 

 

Google Plus