Motor szervíz

Problémád akadt a motoroddal?
Nem akarod a haverra bízni a javítást?
Egy márkaszervíz meg csak lehúzna?

Örömmel várunk szervízünkben, ha a fentiek bármelyike, vagy mindegyike igaz rád. Nálunk jó kezekben lesz motorod.

Gyorsan és precízen vállaljuk minden típusú és márkájú motor szervízelését, minden esetben garanciával!

Szolgáltatásaink:Motor Szerviz, Motor Szervíz
Általános szervíz
Műszaki vizsgáztatás
Sérült motorok kárügyintézése
Eladásra felkészítés
Állapotfelmérés
Gumiszerelés, kerék centírozás
Motorkozmetika
Téliesítés
Motormosás
Gyorsszerviz

Ahhoz, hogy motorod hosszú ideig megbízhatóan működjön, szükséges a szervizkönyvben előírt, időszakos átvizsgálás, hogy mielőbb javításra kerüljenek a fellépő hibák. A gumiszerelés és kerékcentírozás nálunk egyedülálló módon működik. Elmondod, mennyit költenél rá, milyen mintázatot, mekkora futásteljesítményt szeretnél és beszerezzük, majd centírozás után beszereljük.

Ha használt motort vásárolnál, de bizonytalan/bizalmatlan vagy, mi ebben is segítünk. Átvizsgáljuk a szóban forgó motort és tájékoztatunk annak állapotáról.

További információkért hívj minket bizalommal vagy írj.

Balesetmentes, jó motorozást!

Válaszd a megbízhatóságot, ha kedvenc motorodról van szó!

robogószervíz.hu.16janGond van a motorral és nem tudod hova fordulj, pedig szeretnél a lehető leghamarabb újra felülni rá? Mi a kezedbe adjuk a kulcsot – hozd el hozzánk!

Számunkra teljesen alapvető megközelítés az, hogy az ember legtöbbször szereti a járművét, ezért motor szervizünkben pontosan olyan odafigyeléssel bánunk a Te motoroddal is, mintha a sajátunk lenne. Fontos számunkra, hogy elégedett legyél, ehhez pedig profi, és nagy gyakorlattal bíró szakembereink nyújtják a segítséget, akik felkészülten állnak a problémák megoldásához.

Nem bízol a házi barkácsolásban, mert Te is tudod, hogy ez sokszor csak ront a helyzeten? Esetleg, bár értenél a javításhoz, az eszközeid nincsenek meg hozzá? Semmi vész, motor szervizünk a rendelkezésedre áll! Ne fizess rá, kapd vissza a lehető leghamarabb a motorod, legyen a javítás gondos és időálló – tőlünk mindezeket megkapod!

Ha motor szerviz szolgáltatásokra van szükséged, akkor válassz minket és nem fogod megbánni! Kollégáink várják a jelentkezésed!

Téli pihenő a motorozásban

Téli pihenő a motorozásbanA motor alapvetően a jó időt szereti, így amikor a tiszta, száraz időjárásnak vége, a motort is érdemes téli álomba küldenünk, hogy tavasszal újra elővehessük. Ahhoz, hogy motorunk makulátlan állapotban kerüljön elő a garázsból, ügyelni kell pihenés ideális körülményeinek megteremtésére.

A téli hónapok alatt a motor legnagyobb ellensége a hőmérséklet ingadozás és a páralecsapódás. Az ideális hőmérséklet 10-15°C közé esik. A hőmérséklet biztosításán túl nyugodtan végezhetünk – még tél beállta előtt – olajcserét is. A motort támasszuk bakra és töltsük tele a tankot, a karburátor úszóházat pedig engedjük le. A tele tank megakadályozza a páralecsapódást, az üres karburátorházból pedig nem válik ki csapadék.

Az akkumulátort töltsük havonta, és ezzel párhuzamosan a motort is érdemes beindítani pár percre, hogy el tudjon távozni a kondenzvíz és a pára.

Ha Ön inkább profi kezekre bízná a téli motor javítást- és karbantartást, forduljon hozzánk! Motorszerelő szakembereinkben megbízhat!

Google Plus