Tanácsok a nyári robogózáshoz

Tanácsok a nyári robogózáshozA tavasz és a nyár egyértelműen a robogózás szerelmeseinek kedvenc évszaka. Ilyenkor nem szab gátat az időjárás és az utak állapota is ideális a szabad száguldáshoz. Ám, míg tavasszal pont megfelelő a hőmérséklet, addig nyáron a kánikula megnehezítheti a komfortos utazást.

Néhány trükkel és rutinos fogással nem csupán arról gondoskodhatunk, hogy minél kényelmesebb legyen az út, de arról is, hogy maximálisan biztonságos is, és meghibásodások vagy balesetek nélkül elkerülhetjük a nem várt kiadásokat a robogó szervizben. Dacára a magas hőmérsékletnek soha nem szabad megfeledkeznünk a megfelelő védőruházatról sem. A póló és a rövidnadrág viselése nyári robogózás közben nagy felelőtlenség és merészség, tehát semmiképpen se kövessük ezt a példát. Válasszunk mindig olyan légzsákos védőruházatot, amelyen megfelelő szellőző rések vannak, melyek elengedhetetlenek a komfortos utazáshoz. Természetesen ilyenkor sem szabad elhanyagolni rendszeres ellenőrzést sem. Az alkatrészek kopása, sérülése ebben az időszakban is ugyanolyan rizikófaktort jelent, mint a többi évszakban. Továbbá az ellenőrzést mindig bízzuk profi robogó szervizre!

Induljon el felkészülten nyáron is és robogózzon felelősségteljesen az utakon! Amennyiben robogó javításra van szüksége, térjen be hozzánk bizalommal!

Google Plus