Robogóval hóban és sárban

robogószervizünkA téli hónapokban se mondjon le a robogózás nyújtotta eufóriáról. Sokan a rossz idő beálltával a robogók téli álomba száműzését választják. Pedig megfelelő felszereléssel és kiegészítőkkel a robogó is csakúgy megállja a helyét az utakon, mint négykerekű társai.

Az első és legfontosabb lépés, hogy kétkerekűnkkel átléphessünk a téli hónapokba, egy alapos átvizsgálás és egy motorszerviz meglátogatása. Amiket ebben az esetben jobban szemügyre vesznek robogónk alkatrészei közül az akkumulátor és hidegindító mellett a hűtőrendszer, kipufogó és világítás megfelelő működése. Emellett fokozottan oda kell figyelnünk az üzemanyag adalékok használatára, a megfelelő téli gumi beszerzésére és felszerelésére, illetve a hőtartó öltözék alkalmazására is.

Ha minden biztonsági előírást betartunk és odafigyelünk a közlekedési szabályokra, télen is éppúgy élhetünk robogózás iránti szenvedélyünknek, mint az enyhébb időszakokban. Ha Ön is szeretné kétkerekűjén átvészelni a hűvösebb hónapokat, forduljon bizalommal gyors, megbízható és minőségi munkát végző robogószervizünkhöz!

Google Plus