Motorkerékpár Szervíz

Motorkerékpár SzerelésMindegy, hogy csak jó időben motorozó, fanatikus vagy „off-road”-os vagy, a www.robogószervíz.hu teljes körű motorkerékpár szervízzel vár, ahol mindent megteszünk, amire csak a motorodnak szüksége van. Motorkerékpár szervizünkben motorod, profi szakemberek kezében van, gyors munkavégzéssel állunk rendelkezésedre, hogy olyan gyorsan visszakaphasd a motorkerékpárod, amilyen gyorsan csak lehet.

A motorkerékpár szerelés számunkra nem csak munka. Öröm, hobbi és hivatás. A motorkerékpár szervíz során ügyelünk arra, hogy motorkerékpárja mindig hozza csúcsformáját. A motorkerékpár szerelés több mint „bütykölgetés”. Hozd el hozzánk motorkerékpárodat teljes kivizsgálásra, vagy karbantartásra, hogy biztosan ne érjen meglepetés az úton.

Amit mindig figyelni kell:

kerekek nyomása, állapota – a leggyakoribb motorkerékpár balesetet a kerék sérültsége okozza

fékek – a fékolaj folyamatosan veszít nedvességéből és ezért idővel kevésbé használható. Legalább évente, kétévente teljes fékolaj cserét végezni. A motorkerékpároknak két fékolaj tartálya van, mindkettőt rendszeresen ellenőrizni kell. Ha a fékbetétek vékonyak esedékes egy csere. Ha nem figyelsz elkophatnak a féktárcsák, amiknek cseréje igencsak költséges, ráadásul megelőzhető.

  • lánc és lánckerék, tengely-meghajtók, övek
  • üzemanyag
  • olaj
  • aksi

További információkért hívj minket a 06-30/9720-320 telefonszámon, vagy ITT!

 

Google Plus