Motor szervíz

Problémád akadt a motoroddal?
Nem akarod a haverra bízni a javítást?
Egy márkaszervíz meg csak lehúzna?

Örömmel várunk szervízünkben, ha a fentiek bármelyike, vagy mindegyike igaz rád. Nálunk jó kezekben lesz motorod.

Gyorsan és precízen vállaljuk minden típusú és márkájú motor szervízelését, minden esetben garanciával!

Szolgáltatásaink:Motor Szerviz, Motor Szervíz
Általános szervíz
Műszaki vizsgáztatás
Sérült motorok kárügyintézése
Eladásra felkészítés
Állapotfelmérés
Gumiszerelés, kerék centírozás
Motorkozmetika
Téliesítés
Motormosás
Gyorsszerviz

Ahhoz, hogy motorod hosszú ideig megbízhatóan működjön, szükséges a szervizkönyvben előírt, időszakos átvizsgálás, hogy mielőbb javításra kerüljenek a fellépő hibák. A gumiszerelés és kerékcentírozás nálunk egyedülálló módon működik. Elmondod, mennyit költenél rá, milyen mintázatot, mekkora futásteljesítményt szeretnél és beszerezzük, majd centírozás után beszereljük.

Ha használt motort vásárolnál, de bizonytalan/bizalmatlan vagy, mi ebben is segítünk. Átvizsgáljuk a szóban forgó motort és tájékoztatunk annak állapotáról.

További információkért hívj minket bizalommal vagy írj.

Balesetmentes, jó motorozást!

Használtan vásároltál motort, de javításra szorul? Segít a motorszerelő!

robogószervíz.hu Használtan járművet vásárolni mindig is elterjedt dolog volt, legyen az autó, vagy motor, esetleg robogó. Egyértelmű előnye, hogy hosszadalmas spórolás, hitel nélkül lehet az embernek jó állapotú járgánya. A használt motor is jó motor, csak körültekintően kell választani. Persze megeshet, hogy a legprecízebb vizsgálódásba is hiba csúszik, és később derül ki, hogy a motornak motorszerelő kell.

Ha így jártál, ne keseredj el! Hozd el hozzánk a használt járgányt, és motorszerelőink kezelésbe veszik! Abban az esetben is érdemes felkeresni minket, ha szeretnéd a frissen vásárolt, használt motort egy alapos karbantartásnak, ellenőrzésnek alávetni. Motorszerelőink gondoskodnak arról, hogy egy kifogástalan állapotú, biztonságos motort kapj vissza, amivel nyugodt szívvel közlekedhetsz az utakon.

Fordulj bizalommal szervizünkhöz, és keresd motorszerelőinket használt motor karbantartásával, javításával kapcsolatban is a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

Válaszd a megbízhatóságot, ha kedvenc motorodról van szó!

robogószervíz.hu.16janGond van a motorral és nem tudod hova fordulj, pedig szeretnél a lehető leghamarabb újra felülni rá? Mi a kezedbe adjuk a kulcsot – hozd el hozzánk!

Számunkra teljesen alapvető megközelítés az, hogy az ember legtöbbször szereti a járművét, ezért motor szervizünkben pontosan olyan odafigyeléssel bánunk a Te motoroddal is, mintha a sajátunk lenne. Fontos számunkra, hogy elégedett legyél, ehhez pedig profi, és nagy gyakorlattal bíró szakembereink nyújtják a segítséget, akik felkészülten állnak a problémák megoldásához.

Nem bízol a házi barkácsolásban, mert Te is tudod, hogy ez sokszor csak ront a helyzeten? Esetleg, bár értenél a javításhoz, az eszközeid nincsenek meg hozzá? Semmi vész, motor szervizünk a rendelkezésedre áll! Ne fizess rá, kapd vissza a lehető leghamarabb a motorod, legyen a javítás gondos és időálló – tőlünk mindezeket megkapod!

Ha motor szerviz szolgáltatásokra van szükséged, akkor válassz minket és nem fogod megbánni! Kollégáink várják a jelentkezésed!

Téli pihenő a motorozásban

Téli pihenő a motorozásbanA motor alapvetően a jó időt szereti, így amikor a tiszta, száraz időjárásnak vége, a motort is érdemes téli álomba küldenünk, hogy tavasszal újra elővehessük. Ahhoz, hogy motorunk makulátlan állapotban kerüljön elő a garázsból, ügyelni kell pihenés ideális körülményeinek megteremtésére.

A téli hónapok alatt a motor legnagyobb ellensége a hőmérséklet ingadozás és a páralecsapódás. Az ideális hőmérséklet 10-15°C közé esik. A hőmérséklet biztosításán túl nyugodtan végezhetünk – még tél beállta előtt – olajcserét is. A motort támasszuk bakra és töltsük tele a tankot, a karburátor úszóházat pedig engedjük le. A tele tank megakadályozza a páralecsapódást, az üres karburátorházból pedig nem válik ki csapadék.

Az akkumulátort töltsük havonta, és ezzel párhuzamosan a motort is érdemes beindítani pár percre, hogy el tudjon távozni a kondenzvíz és a pára.

Ha Ön inkább profi kezekre bízná a téli motor javítást- és karbantartást, forduljon hozzánk! Motorszerelő szakembereinkben megbízhat!

Motor szervizünk a tavaszi felkészítésben is segít!

Motor szervizünk a tavaszi felkészítésben is segít!Itt a tavasz, lassan melegszik az idő, hamarosan fel lehet ébreszteni téli álmából kedvenc járművedet is. Anélkül viszont semmiképp ne vágj neki az útnak, hogy ne készítenéd fel a motort, illetve a meghibásodásokat nem javíttatod meg egy motor szervizben!

A téli állás akkor is megviseli a motort, ha fűtött garázsban tárolod, és hetente egyszer beindítod, tehát mindenképp nézd át, hogy minden a helyén, megfelelően meghúzva, megolajozva, semmi sem szorul, és a gumik állapotát is ellenőrizd! Rejtett hibák persze még így is előfordulhatnak, és ha nem vagy biztos a dolgodban, inkább ne kockáztass, és bízd a gépet egy megbízható motor szervizre! Ez nem csak azért fontos, mert az ellenőrzések elmulasztásával komolyabb hibák is felléphetnek, de a biztonság miatt is, hiszen egy menet közben beálló fék, vagy bármilyen egyéb hiba súlyos baleseteket is okozhat, és ez egy motoron komolyabb következményekkel is járhat, mint egy törött csont.

Válaszd motor szervizünket, ha a géped tavaszi felkészítése meghaladja az otthoni lehetőségeidet! Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Motorszervizünkben valóban a hiba forrását szüntetjük meg!

Ter30018874 - man riding motorcycle in asphalt roadmészetes, hogy a motortulajdonosok azokat a szervizeket részesítik előnyben, ahol valóban a hiba forrását találják meg a javítást végző szakemberek, ugyanis nincs is annál bosszantóbb, amikor ugyanaz a hiba rövid időn belül többször is képes felütni a fejét. Ha Te is ilyen motorszervizt keresel, azonban még mindig nem találtad meg ehhez az ideális vállalkozást, van számodra egy jó hírünk, ugyanis szakembereink rövid időn belül képesek orvosolni a hibákat.

Motorszervizünk szakemberei több éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek a motorok javítása terén, így rövid időn belül megtalálják járműved valódi problémáját. A hibaforrás felkutatása nem csak a minőségi szolgáltatás miatt fontos, hanem a motortulajdonosok biztonságának érdekében is, hiszen problémás járművel nem lehet balesetveszély nélkül utazni. Motorszervizünknek fontos, hogy a hozzánk betérő motorosok biztonságban utazhassanak, ezért szakembereink nem ismernek lehetetlent a hibák javításakor.

Tapasztald meg Te is szolgáltatásaink minőségét, ehhez pedig vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Google Plus