Használt robogó

Használt, öreg robogód van? Nem találsz megfelelő szakembert, mert már senki sem hajlandó elvégezni robogódon a szükséges javításokat? Elfogyott a türelmed a kontárokkal szemben? Szeretnéd végre újra az utakat járni, szelni az aszfaltcsíkokat?Robogó Szervíz, Robogó Szerviz
Akkor hozd el hozzánk járgányodat, és mi garantáltan helyre pofozzuk! Nem számít, hogy viszonylag új motorról, vagy régi, használt robogóról van szó, mi mindenben segítünk, és mindent megjavítunk. A precíz, gyors és hatékony munkavégzés a védjegyünk, és bármilyen típusú robogót várunk műhelyünkben. Váz és villajavítást, gumik centírózását, esztétikai hibák szervizelését, kipufogók kiégetését, javítását, valamint teljesítménynövelést egyaránt vállalunk. Szezon előtti üzembe helyezésre, és szezonok közti átvizsgálásra is van lehetőség műhelyünkben. 
 Ha további szolgáltatásaink felől érdeklődnél, nyugodtan keress minket telefonszámunkon, vagy e-mail címünkön. Ne feledd! Hozzánk bátran fordulhatsz, legyen új, vagy használt robogód! Műhelyünk Budapesten, a Család utcában található. 

Google Plus