Hasznos tipp a robogós jogosítványhoz!

A robogózáshoz is szükség van jogosítványra, de nem mindegy, hogy milyen, hiszen itt is vannak olyan kiskapuk, melyeknek kihasználásával olcsóbban megúszhatjuk.

Tételezzük fel, ha nincs „B” kategóriás vezetői engedélyünk, akkor egy motoros jogosítványt kell beszereznünk, „A1” –es kategóriában. Ez minket minimum 125 köbcentis és maximum 11 kW teljesítményű motorkerékpár vezetésére jogosít fel. Ennek ára körülbelül 80-100.000 Forint körül mozog. De ha van B kategóriás jogosítványunk, akkor elégséges csak néhány elméleti és gyakorlati óra vétele, természetesen szükséges a robogó vezetésének megszokásához pár pótóra, nehogy megbukjunk a vizsgán, és nagyjából 30.000 Forintért meg is szereztük a robogóhoz szükséges jogosítványt.

motoros jogosítvány

Szerezd meg a szükséges jogosítványt, és élvezd a száguldást robogódon! Ha robogó alkatrészeket keresel, akkor jó helyen jársz, mert hasznos tanácsaink mellett, kétkerekű kedvencedhez szükséges elemekkel is ellátunk! Ha kérdésed merülne fel, keress minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Google Plus