Hogyan válasszunk robogót?

Ha eldöntötted, hogy robogóval szeretnél közlekedni, de nem tudod, milyet válassz, a lentebb írtakkal szeretnénk megkönnyíteni a döntésedet. Négy olyan szempont van, amit érdemes figyelembe venned a robogó kiválasztásánál, ezeket fogjuk röviden bemutatni.

  1. Műszaki fejlettség: Teljesítmény szempontjából a vízhűtéses jobban megéri, főleg, ha munkához kell, a léghűtéses egyszerűbb, olcsóbb fenntartani. A négyütemű robogó gazdaságosabb, mint a kétütemű, ugyan több karbantartást igényel, de halkabb, és környezetkímélőbb. A kereket és a hazai útviszonyokat tekintve célszerű nagyobb kerekű példány mellett dönteni.
  2. Gyártó: Célszerű nagyobb múlttal rendelkező gyártótól vásárolni, akik esetleg biztosítani tudják az alkatrész utánpótlást is.
  3. Vételár: Különböző kategóriák vannak az egészen olcsó robogóktól az exkluzív darabokig, de azért nézzünk jól körül, mielőtt döntenénk.
  4. Kinézet: A kényelemnek, az esztétikus megjelenésnek inkább csak a pénztárcánk szab határt, azonban törekedjünk saját stílusunknak megfelelő járművet választani.

Ha már megvan a robogód és szervizre van szüksége, keress minket bátran, megoldjuk!

 

Google Plus