Maximális felkészültség: motoros nadrág

Az igazán felkészült és felelősségteljes motoros rendszeresen törődik a járgányával, vagyis nem feledkezik meg átnézetni, szervizeltetni azt, ha pedig robogójavításra kerül sor, akkor pedig igyekszik a minőségi megoldások mellett kitartani. Ám a biztonságos közlekedéshez nem csupán a motornak, a sofőrnek is felkészültnek kell lennie; a megfelelő védőruhán is életek múlhatnak.

A motoros nadrág kiválasztása így nem kizárólag azon múlik, hogy passzol-e a méret vagy sem, egyéb szempontok is hangsúlyosak lehetnek. Melyek ezek? A motoros nadrág, illetve a speciális védőruházat akkor is elengedhetetlen, ha szimpla városi motorozás a cél. Ezeknek a daraboknak a szakítószilárdsága összehasonlíthatatlan az utcai viseletéhez képest. Tehát győződjünk meg arról, hogy a nadrág anyaga eléggé ellenálló-e. Érdemes olyan modellt választani, amiből a thermo és a vízálló bélés kivehető, így túrázáshoz és városi közlekedéshez egyaránt tudjuk majd hordani. Nem érdemes spórolni és inkább több darabot ajánlott beszerezni télre és melegebb időre is, mert a biztonság mellett a komfortérzet sem utolsó szempont.

Amennyiben Te is maximális felkészültségre törekszel, szerezd be a megfelelő kiegészítőket, és hozd el vasparipádat robogószervizünkbe!

robogószervizünkbe

Google Plus