Biztonságos robogózás ősszel is

Lassan véget ér a nyári szezon és beköszönt az ősz, melynek köszönhetően a robogózás szerelmeseinek érdemes felkészülni a közeledő hűvösebb és változékony időjárásra, az egyre csapadékosabb napokra, valamint a városi közlekedés során az egyre növekvő forgalomra.

A nyári kellemes időjárás remek lehetőségeket kínál a robogósok számára, valamint a nyaralás során is sokan döntenek úgy, hogy kedvenc járművükkel vágnak neki az útnak, azonban ennek köszönhetően számos alkatrész nagy terhelésnek volt kitéve, továbbá bizonyos karbantartási és javítási munkálatok szinte mindig esedékesek a téli pihentetés előtt.

Őszi karbantartás és javítás:

  • Az őszi robogós szezon kezdete előtt érdemes elvégezni a karbantartási vizsgálatokat az eseménydús nyári közlekedés után.
  • Az időjárás következtében megváltozó közlekedési körülmények következtében a biztonságos robogózás alapfeltétele a kifogástalan működőképesség.
  • A városi közlekedés során mindig szükséges, hogy jól működő robogóval közlekedjünk.
  • A téli szezon előtt a karbantartás és javítás elengedhetetlen.

Profi robogó karbantartásért és javítási munkálatokért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és sok éves tapasztalattal a hátunk mögött készséggel állunk mindenben rendelkezésére!

 

 

 

 

 

Google Plus